Skip to main content

Általános szállítási és fizetési feltételek

Árajánlat

A Rola Plus Kft. vállalja, hogy a megrendelő írásbeli árajánlat kérése alapján - mely részletesen tartalmazza a megrendelő igényeit - térítésmentesen elkészíti azt.

A részletes árajánlat tartalmazza - a megrendelő által kért igényeknek figyelembevételével a nyílászárók típusát, anyagát, méretét, színét, a különleges igényeket (üveg, álosztók, vasalat, kilincsek, stb.) és azok technikai megvalósításának lehetőségeit, a nyitásmódokat, továbbá a vállalkozói díj nettó és áfával növelt összegét, a fizetési feltételeket.

Szerződés: Megrendelésnek, megállapodásnak csak a megrendelő és forgalmazó által aláírt, elfogadott, dátummal ellátott árajánlat vagy megrendelőlap tekinthető.

Szóbeli megrendelésre és megrendelés módosításra nincs lehetőség.

Szerződés módosítás

Cégünk írásos módosítást, a módosítás műszaki és pénzügyi vonatkozásainak dokumentálásával, aláírásával fogad el.

Szállítási és fizetési feltételek

A megrendeléskor a termékek bruttó árának 60%-át szükséges foglalóként befizetni, melyről az összeg beérkezte után foglalószámlát állítunk ki. A számla végösszegének, a maradék 40%-nak a kiegyenlítése a szállításkor? a termék átvátelekor esedékes. A foglaló befizetésének elmulasztása esetén a cégünk a határidő teljesítését nem köteles vállalni.

Fizetési mód : Készpénzzel cégünk pénztárában vagy a Rola Plus Kft. számlájára való banki átutalással.

Utalás esetén kérjük megjegyzés részben a megrendelési számot feltüntetni.

Szállítási (gyártási) határidő : Mindig a szerződésben szereplő naptári hét szerint történik.

Szállítás

A Forgalmazó által biztosított gépjárművel, ferde vagy függőleges helyzetben rögzítve történik. Külön kérésre telephelyünkről a megrendelő kérheti a szerkezetek saját gépjárművel történő helyszínre juttatását. Ez esetben a gépjárműről a megrendelő gondoskodik, valamint a szerkezetek felrakodása is a megrendelő feladata. Ez esetben a szállítási sérülésekre garanciát nem vállalunk .

Helyszíni felmérés

Külön kérésre, ha a beépítést, mint szolgáltatást is megrendelik, a nyílászárók gyártás előtti pontosítása végett egyszeri díjmentes felmérést végez a forgalmazó. A felmérés nélkülözhetetlen feltétele a padlószint feletti 1.00 m-es szintvonal megléte a külső teherhordó falak belső oldalán vagy kávarészén, függetlenül attól, hogy új beépítésről vagy nyílászáró-cseréről van szó.

Amennyiben időközben a beépítés megrendelését a megrendelő visszavonja, úgy a felméréskor megállapított méretek csak ajánlásként élnek tovább.

Beépítés

Tartalmazza a falazási munkákat követően, vakolás előtt a szabadon hagyott nyílásba szerelőfülekkel rögzítve történik. Külön megegyezés? árajánlat (szerződés) alapján a forgalmazó vállalkozik az elkészült nyílászáró szerkezetek helyszíni beépítésére is.

Beépítési díj tartalmazza

A beépítéshez szüséges segédanyagokat (rögzítőkarom,csavar, pur. hab stb.) a szerkezet szakszerű rögzítését és szükség szerinti beszabályozását, a szerelési hézag tömítését, a kilincsek felrakását. A nyílászáró szerkezetek rendeltetésszerű használatáshoz nem szükséges a külső párkány, a belső könyöklő és a szerelési hézag letakarása műanyag takarólécekkel. Ezek anyag és munkadíjköltségeit nem tartalmazza a beépítési díj. Csak akkor részei a munkának, ha erre az árajánlat (szerződés) konkrétan kitér.

Átadás-átvétel

A beépítési díja, összege a munka átvételkor egyenlítendő ki? egy a megrendelő vagy az általa megbízott képviselő aláírásával ellátott átadás-átvételi jegyzőkönyv kíséretében.

Garancia

A szakszerűen beépített és rendeltetésszerűen használt nyílászáró szerkezetekre a forgalmazó 5 év garanciát vállal, mely két részből áll, 2 év jótállás, melyet 3 év szavatosság követ. A termékről szóló végszámla egyúttal garancialevél is.